Oppdatering av standard personvernbestemmelser (august 2020)

Google leverer oversatte versjoner av brukerstøtten, men de er ikke ment å endre innholdet i retningslinjene våre. Den engelskspråklige versjonen er den offisielle versjonen vi bruker for å håndheve retningslinjene. Hvis du vil lese denne artikkelen på et annet språk, kan du bruke rullegardinmenyen for språk nederst på siden.

Fra og med 12. august 2020 baserer Google seg på EU-kommisjonens standard personvernbestemmelser for overføring fra EØS-land, Storbritannia og Sveits av personopplysninger knyttet til annonsering og måling på nettet. For tjenester utført av databehandler oppdaterer Google vilkårene for databehandling i Google Ads slik at de omfatter standard personvernbestemmelser for overføring av personopplysninger til databehandlere i tredjeland. For tjenester utført av behandlingsansvarlig oppdaterer vi personvernreglene for behandlingsansvarlige i Google Ads slik at de omfatter standard personvernbestemmelser for overføring av personopplysninger til behandlingsansvarlige i tredjeland. Ved overføring av personopplysninger som omfattes av EU-kommisjonens standard personvernbestemmelser, gjelder disse bestemmelsene, som er innlemmet i kundens avtale med Google.

(Lagt ut i august 2020)