Opdatering af standardkontraktbestemmelser (august 2020)

Google stiller oversatte versioner af vores Hjælp til rådighed, selvom de ikke er beregnet til at ændre indholdet af vores politikker. The English version is the official language we use to enforce our policies. To view this article in a different language, use the language dropdown at the bottom of the page.

Fra og med den 12. august 2020 vil Google anvende EU's Standardkontraktbestemmelser i forbindelse med overførsel af personoplysninger vedrørende onlineannoncering og målinger ud af Det Europæiske Økonomiske Samarbejdsområde, Storbritannien eller Schweiz. I forbindelse med Databehandlertjenester opdaterer Google Vilkår for databehandling i Google Ads, så de omfatter Standardkontraktbestemmelser for overførsel af personoplysninger til databehandlere, der er placeret i tredjelande. I forbindelse med Tjenester for dataansvarlige opdaterer Google Vilkår for beskyttelse af data mellem dataansvarlig og dataansvarlig i Google Ads, så de omfatter Standardkontraktbestemmelserne for overførsel af personoplysninger til dataansvarlige i tredjelande. Hvor der er en relevant overførsel af personoplysninger, vil Standardkontraktbestemmelserne, som er integreret i Kundens kontrakt med Google, være gældende.

(Opslået i august 2020)