Päivityksiä rahapelejä ja muita pelejä koskevaan käytäntöön (elokuu 2020)

Google tarjoaa ohjekeskuksen sisällöstä käännettyjä versioita, joiden tarkoituksena ei kuitenkaan ole muuttaa Googlen käytäntöjen sisältöä. Englanninkielinen versio on virallinen versio, jota käytetään Googlen käytäntöjen täytäntöönpanossa. Jos haluat nähdä tämän artikkelin jollakin toisella kielellä, vaihda kieli sivun alareunan avattavasta kielivalikosta.

Google Adsin rahapelejä ja muita pelejä koskevan käytännön Yhdysvaltoja koskevia tietoja päivitetään elokuussa 2020. Täsmennämme, milloin sallimme verkkokasinoiden, päivittäisten fantasiaurheilupelien ja urheiluvedonlyönnin mainostamisen, kun mainostaja on hyväksytty taho, sekä alamme hyväksyä verkkovedonlyöntiä hevosurheilusta koskevat mainokset seuraavissa osavaltioissa:

• Verkkokasinot: Länsi-Virginia (syyskuu 2020)
  • Päivittäiset fantasiaurheilupelit: Alabama, Iowa ja Michigan
  • Urheiluvedonlyönti: Colorado, District of Columbia, Illinois, New Hampshire ja Tennessee
  • Verkkovedonlyönti hevosurheilusta: Illinois, Indiana, Kalifornia, Kentucky, New York, Ohio ja Michigan

Mainostajat, jotka haluavat mainostaa verkossa pelattaviin rahapeleihin liittyvää sisältöä näillä alueilla, voivat lukea lisätietoja ja hakea lupaa päivityksen jälkeen rahapelejä ja muita pelejä koskevan käytännön sivulta.

(Julkaistu elokuussa 2020)