Opdateringer af politikken vedrørende hasardspil og spil (august 2020)

Som en service tilbyder Google oversatte versioner af artiklerne i Hjælp til Google Ads, men vi håndhæver vores politikker i henhold til den engelsksprogede version, og det er denne version, der er gældende, hvis den oversatte tekst afviger fra den. Hvis du vil have denne artikel vist på et andet sprog, kan du bruge rullemenuen Sprog nederst på siden.

I august 2020 opdateres politikken vedrørende hasardspil og spil for Google Ads i USA. Vi udvider antallet af regioner, hvor vi tillader juridiske enheder med licens at promovere onlinekasinoer, daglig fantasy-sport og sportsvæddemål. Vi begynder også at tillade annoncer for onlinehestevæddeløb i de følgende delstater:

• Onlinekasinoer: West Virginia (september 2020)
  • Daglig fantasy-sport: Alabama, Iowa, Michigan
  • Sportsvæddemål: Colorado, District of Columbia, Illinois, New Hampshire, Tennessee
  • Onlinehestevæddeløb: Californien, Illinois, Indiana, Kentucky, New York, Ohio, Michigan

Annoncører, der ønsker at promovere indhold relateret til onlinehasardspil i disse regioner, kan finde flere oplysninger og ansøge om certificering efter opdateringen på politiksiden for hasardspil og spil..

(Opslået i august 2020)