Opdatering af politikken vedrørende upassende indhold (oktober 2020)

Google stiller oversatte versioner af vores Hjælp til rådighed, selvom de ikke er beregnet til at ændre indholdet af vores politikker. The English version is the official language we use to enforce our policies. To view this article in a different language, use the language dropdown at the bottom of the page.

I oktober 2020 opdaterer Google afsnittet om følsomme begivenheder i politikken vedrørende upassende indhold. Når politikken er blevet opdateret, er følgende ikke tilladt:

Annoncer, der kan bruges til at tjene penge på en følsom begivenhed med væsentlige sociale, kulturelle eller politiske konsekvenser, f.eks. undtagelsestilstand, naturkatastrofer, folkesundhedskriser, terrorisme og relaterede aktiviteter, konflikt og/eller massevoldshandlinger

Eksempler (ikke-udtømmende): Tilsyneladende indtægtsgenerering via en tragisk hændelse uden mærkbare fordele for brugerne, kunstig oppustning af priser med deraf følgende forhindring/begrænsning af adgangen til livsvigtige forsyninger, salg af produkter eller tjenester, som muligvis ikke er tilstrækkelige for efterspørgslen i forbindelse med en følsom begivenhed, og brug af søgeord, der er relateret til en følsom begivenhed, i et forsøg på at opnå mere trafik

Annoncer, hvori det påstås, at ofrene for en følsom begivenhed selv var ansvarlige for tragedien, eller lignende forsøg på at fremstille ofre som skyldige og annoncer, hvori det påstås, at ofrene for en følsom begivenhed ikke har fortjent afhjælpning eller støtte

Eksempler (ikke-udtømmende): Annoncer, hvori det påstås, at ofre fra bestemte lande er ansvarlige for eller har fortjent at blive ramt af en global folkesundhedskrise

Den nye politik træder i kraft den 1. oktober 2020.

Opslået i september 2020