Ads.txt troubleshooter

I denne artikkelen om feilsøking forklarer vi mulige årsaker til at ads.txt ikke blir gjennomsøkt.

Ved hjelp av ads.txt kan du sikre at annonseplassen din bare selges via selgere (f.eks. AdSense) som du har angitt som autoriserte.

Nå kan annonsører som bruker enkelte av annonseproduktene våre til å kjøpe annonseplass på publisistnettsteder, velge å bare by på beholdning fra selgere som er klassifisert som autoriserte via ads.txt.

For å sikre at potensielle annonsører kan fortsette å by på annonseplassen din, er det viktig at du oppretter og publiserer en ads.txt-fil på alle nettstedene dine.

Hvilket problem opplever du akkurat nå?