Felsökningsverktyg: kan inte se annonser

I det här felsökningsverktyget går vi igenom alla tänkbara orsaker till att du inte ser dina annonser.

Först av allt kan det hända att du inte ser annonser eftersom din dator och webbläsare inte är inställda så att annonser via Google kan visas. Genomför följande åtgärder:

1. Rensa webbläsarens cacheminne och ta bort cookies och öppna sedan webbplatsen igen.

2. Aktivera Javascript och avaktivera eventuella personliga brandväggar och annonsblockeringsprogram som kan förhindra att annonserna via Google visas.

3. Öppna ett privat webbläsarfönster (t.ex. inkognitoläge i Chrome) och se om annonserna visas där.

Ser du följande varning i ditt AdSense-konto?

Risk för förlorade intäkter: En eller flera av dina ads.txt-filer innehåller inte ditt AdSense-utgivar-id. Åtgärda detta nu för att undvika allvarliga konsekvenser för dina intäkter.