Ga naar Uw AdSense-pagina, waar u gepersonaliseerde informatie over uw account vindt om het maximale uit AdSense te halen.

Een eindejaarsbelastingformulier voor de VS aanvragen (1099-MISC, 1099-K, 1042-S, 1099-NEC)

Beantwoord de volgende vragen als u een kopie, herziening of geschil wilt aanvragen van een Amerikaans belastingformulier voor een bepaald belastingjaar.

Belangrijk: Voordat u contact met ons opneemt, moet u inloggen als de primaire gebruiker van het betreffende account dat opbrengst genereert. Als u al ingelogd bent, kunt u ook van account wisselen.
What type of payments have you received from Google?