Om Google-annoncer

Gør reklame for din virksomhed med annoncer fra Google overalt på nettet (AdWords), eller tjen penge på dit website med annoncer fra Google (AdSense). Prøv AdWords eller AdSense

Har du lagt mærke til "Annoncer fra Google", "Sponsorerede links" eller ikonet Annoncevalg AdChoices icon, når du browser på nettet, bruger en app eller ser en video? Annoncører kan bruge Google AdWords eller Googles DoubleClick-annonceplatform til at vise dig annoncer som disse. Ud over at få vist annoncer ud fra hvilke typer websites og apps du besøger, kan du også få vist annoncer ud fra dine interesser med mere.

I denne artikel kan du læse om følgende:

Googles Displaynetværk er en samling bestående af mere end to millioner websites, videoer og apps, hvis ejere har indgået en samarbejdsaftale med Google om annoncevisning.

Hvad Google gør for at vise dig annoncer

Vi kan vise dig annoncer ud fra mange faktorer, herunder:

• Hvilke typer websites du besøger, og hvilke mobilapps du har på din enhed
  • Cookies i din browser og indstillingerne på din Google-konto
  • Hvilke websites og apps du har besøgt, som tilhører virksomheder, der annoncerer via Google
  • Din aktivitet på en anden enhed
  • Tidligere interaktion med Googles annoncer eller annonceringstjenester
  • Din aktivitet og dine oplysninger på din Google-konto

Når vi viser dig personliggjorte annoncer, knytter vi ikke et id fra cookies eller lignende teknologier til følsomme kategorier, f.eks. race, religion, seksuel orientering eller helbred.

Sådan kan du styre, hvilke annoncer du ser

Du kan administrere de oplysninger, som Google bruger til at vise dig annoncer, ved hjælp af værktøjer og kontrolelementer. Herunder kan du se nogle af de mange værktøjer, kontrolelementer og ressourcer, som Google og andre organisationer har udviklet til at hjælpe dig med at administrere de oplysninger, som Google bruger til at vise dig annoncer:

Værktøjer, kontrolelementer og ressourcer Hvad er det?
Annonceindstillinger I dine Annonceindstillinger, der findes på Min konto, kan du få flere oplysninger om, hvilke oplysninger Google bruger til at personliggøre annoncer, herunder muligheden for at fravælge personliggjorte annoncer helt.
Min konto Ud over Annonceindstillinger giver Min konto dig hurtig adgang til indstillinger og værktøjer, der giver dig mulighed for at beskytte dine data og dit privatliv samt bestemme, hvordan dine oplysninger må bruges til at optimere Googles tjenester til dig, herunder hvilke annoncer du ser.
Privatlivspolitik Googles verdensomspændende privatlivspolitik.

Deltagelse i annonceringsindustriens program

Google deltager aktivt i grupper, der har udviklet branchestandarder for beskyttelse af personlige oplysninger, f.eks. ikonet "Annoncevalg" for online annoncering.

Gruppe Placering
Australian Digital Advertising Alliance Australien
Digital Advertising Alliance (DAA) USA
Digital Advertising Alliance of Canada Canada
European Digital Advertising Alliance Europa
Network Advertising Initiative USA

Tilmeld dig AdSense

Giv feedback om det website eller den annonce, som du lige har set

Problemet/problemerne vedrørte: