How to get your site approved troubleshooter

Haluamme auttaa sinua saamaan sivustosi hyväksytyksi. Käytä alla olevaa vianetsintäominaisuutta, jos sinulla on sivustosi hyväksymisprosessiin liittyviä huolia tai ongelmia.

Tämän vianetsintäominaisuuden avulla voit saada käsityksen sivustosi tarkistuksen kestosta sekä ohjeita ongelmien korjaamiseen, ennen kuin sivustollasi voidaan näyttää mainoksia. Valitse jokaisessa vaiheessa tilannettasi kuvaava vastaus, niin saat ongelmaasi liittyviä ohjeita ja selityksiä.