Kom ihåg att besöka Din AdSense-sida där du hittar anpassad information om ditt konto som hjälper dig att nå framgång med AdSense.

Guide för kodimplementering

Vanliga problem med implementering av annonskoden

När du har placerat annonskoden rekommenderar vi att du kontrollerar dina annonser för att se till att de visas korrekt. Ett bra sätt att kontrollera att du har implementerat AdSense-annonskoden är att kontrollera annonskoden i webbläsaren genom att visa källkoden:

1. Öppna sidan som innehåller annonskoden i din webbläsare och visa sedan sidans källkod (t.ex. i Chrome klickar du på Visa sidkälla eller trycker på CTRL + U).
  2. Jämför annonskoden på sidans källkod med annonskoden från ditt AdSense-konto.

Annonskoden måste vara identisk med koden i ditt AdSense-konto.

Tips!: Använder du WordPress? Få hjälp med att lägga till AdSense-kod.

Vanliga problem med annonskoden

Annonser kan inte visas på din webbplats om du upptäcker något av följande problem med annonskoden:

• Annonskoden inte visas i sin helhet, om det till exempel saknas en <script>- eller <ins>-tagg.
  • Annonskoden visas på en enda rad.
  • Annonskoden innehåller extra HTML-taggar.

Om du ser något av dessa problem måste du ersätta den felaktiga annonskoden med ny annonskod som du kopierar från sidan Mina annonser i AdSense-kontot. Läs om hur du hämtar och kopierar annonskoden.

Tips! Vill du ha hjälp med att implementera responsiva annonsenheter kan du läsa tekniska krav på responsiva annonsenheter.

Få mer hjälp

Om du behöver ytterligare hjälp med att implementera annonskoden när du utformar dina sidor föreslår vi att du provar dessa Google-söktermer:

Om du för närvarande använder WYSIWYG-programvara eller annan programvara för att redigera HTML-kod föreslår vi att du läser bruksanvisningen för programvaran eller kontaktar produktens tekniska support.