Assegureu-vos de visitar La meva pàgina d'AdSense, on trobareu informació personalitzada sobre el vostre compte que us ajudarà a obtenir bons resultats amb AdSense.

Anuncis en jocs H5 (beta)

Començar a utilitzar Anuncis en jocs H5 (beta)

Anuncis en jocs H5 us permet incrementar els guanys mostrant anuncis als jocs HTML5 (H5). Els jocs H5 es poden executar en navegadors web i també a WebView en aplicacions natives. Anuncis en jocs H5 utilitza la nova API H5 Games Ad Placement. Després d'integrar l'API als jocs H5, mostrarem anuncis en els millors moments per als usuaris.

Avantatges

Anuncis en jocs H5 ofereix:

Formats d'alt rendiment

• Intersticials: anuncis en pantalla completa que es publiquen en les pauses naturals del joc, com ara entre nivells. Els usuaris poden triar entre fer clic en aquests anuncis o tornar al joc.
  • Amb recompensa: anuncis amb què els usuaris poden triar interaccionar a canvi de recompenses intrajoc.

Els formats d'Anuncis en jocs H5 admeten anuncis de display i anuncis de vídeo TrueView i bumper.

Senzillesa

• Anuncis en jocs H5 utilitza el codi d'AdSense, la qual cosa us permet fer servir el mateix codi d'anunci per als anuncis en jocs i per als anuncis de contingut.
  • Hem substituït l'SDK d'IMA per una API H5 Games Ad Placement nova més fàcil d'utilitzar i menys propensa a errors. Per exemple, aquesta API utilitza un objecte JavaScript senzill per descriure els emplaçaments d'anuncis i ofereix controls simples que us permeten ajustar la freqüència amb què els anuncis es mostren als jugadors. Obteniu més informació sobre l'API H5 Games Ad Placement.

Compatibilitat multiplataforma

• Anuncis en jocs H5 admet la inserció directa del joc a una pàgina web, així com la inserció d'iframes del joc en un lloc web diferent.
  • Anuncis en jocs H5 també admet la integració d'aplicacions amb AdMob perquè pugueu monetitzar el vostre joc amb anuncis d'aplicació quan el joc H5 estigui allotjat en un WebView d'una aplicació mòbil (només disponible per a Android).

Amb Anuncis en jocs H5, els vostres jocs podran mostrar anuncis al vostre lloc web, en una pàgina web o bé en un WebView d'una aplicació, tot des d'una única API.

Com funciona

Per mostrar anuncis al joc H5, cal que seguiu aquests passos:

1. Integreu l'API Ad Placement al vostre joc. Consulteu l'article Començar a utilitzar l'API Ad Placement.
  2. Si el vostre joc es juga en una aplicació mòbil, us recomanem que configureu el compte d'AdMob perquè l'experiència d'usuari i el rendiment siguin òptims.
    Important: si dissenyeu el joc perquè s'insereixi en una aplicació i sou el propietari de l'aplicació, o bé si arribeu a un acord de quota d'ingressos amb el propietari de l'aplicació, l'única opció perquè hi hagi alt rendiment i es compleixin les polítiques és fer servir aquesta solució de compatibilitat d'AdMob per a aplicacions mòbils.
  3. Afegiu el codi d'AdSense a la pàgina del joc.

Ha estat útil?

Com ho podem millorar?
true
La vostra pàgina d'AdSense

Presentem la pàgina d'AdSense: un nou recurs on podeu trobar informació personalitzada i oportunitats noves sobre el vostre compte que us ajudaran a obtenir bons resultats amb AdSense.