Rapportering

Endringer i dataene i AdSense-rapporter

Vi satt oss fore å få opp hastigheten og bedre brukervennligheten på den nye AdSense-rapporteringssiden, så vi gjorde noen endringer med dataene som rapporteres i AdSense. I denne artikkelen finner du detaljert informasjon om disse endringene og hvordan du kan laste ned de gamle dataene dine fra AdSense. Vær oppmerksom på at disse endringene også omfatter rapporter om AdSense-startsiden.

Siste tre år med rapporteringsdata

Vi har begrenset rapporteringsdataene om alle AdSense-produktene (AdSense for innhold, AdSense for søk osv.) til å omfatte bare de siste tre årene. Dette betyr at du bare kan kjøre rapporter basert på data som er mindre enn tre år gamle.

Du kan laste ned data som er eldre enn tre år, enten fra den gamle Rapporter-siden (til slutten av september) eller fra den nye Rapporter-siden (frem til utgangen av 2020). Finn ut hvordan du laster ned gamle data fra AdSense. Hvis du ofte har behov for å se på eldre data, kan det være lurt å konfigurere en gjentakende rapport, så du får lastet ned data regelmessig.

Merk: Denne endringen omfatter ikke fakturerings- og betalingsdata. Du kan fortsatt se alle fakturerings- og betalingsdataene dine i Betalinger-delen i kontoen din.

Ingen rapporteringsdata om YouTube eller AdMob

Vi har også fjernet alle YouTube- og AdMob-dataene fra AdSense-rapportene. Dette betyr at du ikke lenger kan sjekke YouTube- eller AdMob-data via AdSense.

Merk: I Betalinger-delen i AdSense kan du fortsatt e informasjon om totalinntektene dine.
  • Hvis du er YouTube-publisist, kan du overvåke resultatene du oppnår med kanalene og videoene dine samt innholdet du har gjort krav på, via YouTube Analytics. Finn ut mer om YouTube Analytics.
  • Hvis du er AdMob-publisist, kan du gå til Rapporter-siden i AdMob-kontoen din. Finn ut mer om AdMob-rapporter.

Du kan få lagret en kopi av YouTube- og AdMob-rapporteringsdataene dine ved å følge fremgangsmåten nedenfor for å laste ned gamle data fra AdSense.

Last ned gamle data fra AdSense

Sånn kan du laste ned hele rapporteringsloggen, innbefattet YouTube- og AdMob-data:

1. Logg på AdSense-kontoen din.
  2. Klikk på Rapporter.
  3. Kontrollér at du har valgt den nye versjonen av Rapporter-siden.
  4. Finn rapporten du vil laste ned.
  5. Klikk på Mer ved siden av Lagre som og så Last ned eldre data.

Dataene dine lastes ned som en CSV-fil.