Varsel

Vi anbefaler at du går til AdSense-siden din, der du finner personlig tilpasset informasjon om kontoen din som kan være nyttig for å lykkes med AdSense.

Rapporter

Oversikt over AdSense-rapporter

Få statistikk om annonseresultatene dine

Hensikten med rapportene i AdSense er at du skal få statistikk om kontoresultatene dine. I rapportene finner du tabeller og diagrammer, så du kan identifisere trender og sammenligne viktige beregninger. I den forhåndsgenererte rapporten med resultatoversikter kan du raskt se inntektene dine. Du kan også opprette, lagre og planlegge kjøring av egendefinerte rapporter for å holde oversikt over hvordan forhold endrer seg over tid.

Det er enkelt å finne frem

Eksempel på en resultatrapport med trinn for Google AdSense.

1. Rapportliste: Opprett en egendefinert rapport eller kjør forhåndsdefinerte rapporter.
  2. Datoperioder: Bruk ulike datoer, og sammenlign datoperioder.
  3. Grupperinger and filtre: Legg til oversikter for å organisere dataene dine, og legg til filtre for å finstemme dataene.
  4. Diagrammer og beregninger: Presenter dataene dine basert på beregninger du velger, eller klikk på Chart options for å bytte mellom ulike diagramtyper. Hvis diagrammet er inndelt etter datoer, kan du klikke på Notes for å se historiske endringer i kontoen din og legge til notater.
  5. Tabelldata: Med øynene i tabellen kan du legge til dataserier i diagrammet.
  6. Innstillinger og lagringsalternativer: Endre tidssonen eller valutaen i rapporten, og administrer kanalene dine. Du kan lagre, planlegge kjøring av eller eksportere rapporter.