Välkommen till hjälpcentret för AdSense. Eftersom det är jultider är vår support stängd mellan den 17 december och 4 januari. Du hittar fler resurser i vårt hjälpcenter och i våra gruppforum. Vi beklagar besväret och uppskattar ditt tålamod.

Anpassade sökannonser

Shopping-annonsinställningar för anpassade sökformat

Alla tillgängliga annonsinställningar för Shopping-annonser beskrivs nedan.

Aktivera eller inaktivera Shopping-annonser

Inställning Beskrivning
Aktivera Shopping-annonser Inaktivera det här alternativet om du inte vill visa Shopping-annonser i sökresultaten. Endast textannonser visas om du inaktiverar Shopping-annonser.

Allmänna alternativ

Använd de här inställningarna för att använda samma format på alla dina annonser:

Inställning Beskrivning
Teckensnitt Ange teckensnitt för texten i annonserna. Du kan välja bland olika teckensnitt från Google Fonts.
Teckenfärg Ange teckenfärg för texten i annonserna.
Bakgrundsfärg Ange bakgrundsfärg för annonserna.
Utfyllnad Ange utfyllnad ovanför, nedanför och på sidorna av annonserna.
Kanter Ange storlek och färg på kanterna i annonserna.
När muspekaren hålls över Anpassa de allmänna inställningarna ovan när användaren håller muspekaren över en annons.

Bild

Använd de här inställningarna för att ange formatet på bilden i dina annonser:

Inställning Beskrivning
Bredd Ange bildens bredd.
Höjd Ange bildens höjd.

Produktpris

Använd de här inställningarna när du vill ange formatet på produktpriset i dina annonser.

Obs! De här inställningarna anger inte formatet på priskommentarer, som kan formateras som Shopping-annonstillägg.
Inställning Beskrivning
Teckensnitt Ange teckensnitt och teckenfärg för webbadresstexten.
Teckenstorlek Ange teckenstorlek för webbadresstexten.
Radhöjd Ange radhöjd för webbadresstexten.
Avstånd mellan bokstäver Ange teckenavstånd för webbadresstexten.
Emfas Välj om webbadresstexten ska vara fetstilt, kursiverad eller understruken.

Säljarens namn

Använd de här inställningarna när du vill ange formatet på säljarens namn i dina annonser:

Inställning Beskrivning
Teckensnitt Ange teckensnitt och teckenfärg för webbadresstexten.
Teckenstorlek Ange teckenstorlek för webbadresstexten.
Radhöjd Ange radhöjd för webbadresstexten.
Avstånd mellan bokstäver Ange teckenavstånd för webbadresstexten.
Emfas Välj om webbadresstexten ska vara fetstilt, kursiverad eller understruken.
När muspekaren hålls över Ange emfas, bakgrund och teckensnittsfärg för säljarens namn när muspekaren hålls över namnet.

Produkttitel

Använd de här inställningarna när du vill ange formatet på produkttiteln i dina annonser:

Inställning Beskrivning
Teckensnitt Ange teckensnitt och teckenfärg för webbadresstexten.
Teckenstorlek Ange teckenstorlek för webbadresstexten.
Radhöjd Ange radhöjd för webbadresstexten.
Avstånd mellan bokstäver Ange teckenavstånd för webbadresstexten.
Emfas Välj om webbadresstexten ska vara fetstilt, kursiverad eller understruken.

Shopping-annonsmall

Inställning Beskrivning
Shopping-annonsmall Ändra vilken mall som ska användas för dina Shopping-annonsformat.