Notificació

Assegureu-vos de visitar La meva pàgina d'AdSense, on trobareu informació personalitzada sobre el vostre compte que us ajudarà a obtenir bons resultats amb AdSense.

Proveïdors de tecnologia publicitària per a la Lei Geral de Proteção de Dados (LGPD)

Com a part del compromís de Google per complir l'LGPD, proporcionem aquesta llista de proveïdors de tecnologia publicitària que han compartit determinada informació que l'LGPD requereix i un enllaç on s'explica l'ús que fan de les dades, el qual podeu compartir amb els usuaris com a part del vostre flux de consentiment. Aquests proveïdors també han acceptat complir la nostra política d'ús de dades.

Podeu consultar la llista de proveïdors de tecnologia publicitària al compte d'Ad Manager, AdSense o AdMob. Per comoditat, també us mostrem la llista dels proveïdors certificats a continuació.

Proveïdors de tecnologia publicitària certificats

Ha estat útil?

Com ho podem millorar?
true
La vostra pàgina d'AdSense

Presentem la pàgina d'AdSense: un nou recurs on podeu trobar informació personalitzada i oportunitats noves sobre el vostre compte que us ajudaran a obtenir bons resultats amb AdSense.

Cerca
Esborra la cerca
Tanca la cerca
true
Cerca al Centre d'ajuda