Configurar un missatge de privadesa d'acord amb la CCPA per a un lloc web

Per ajudar-vos a complir la Llei de privadesa del consumidor de l'estat de Califòrnia (CCPA), hem integrat a AdSense una eina de missatgeria sobre la privadesa d'acord amb la CCPA. Podeu utilitzar aquesta eina de missatgeria per mostrar al vostre lloc web un missatge de privadesa d'acord amb la CCPA que doni als usuaris el dret de desactivar la venda de la seva informació personal. L'eina de missatgeria utilitza Funding Choices de Google.

Com funciona

La primera vegada que activeu a AdSense el missatge de privadesa d'acord amb la CCPA, us crearem automàticament un compte de Funding Choices. Això us permet utilitzar el codi d'AdSense que ja teniu al lloc web per mostrar el missatge. No cal que afegiu cap codi addicional.

El missatge de privadesa que creeu a AdSense dona als usuaris el dret de desactivar la venda de la seva informació personal mostrant-los un enllaç amb el text "Do Not Sell My Personal Information" (No vull que vengueu la meva informació personal). Un cop l'usuari escull què vol fer, el missatge de privadesa informa automàticament de l'estat de desactivació a les etiquetes d'anunci de Google mitjançant el marc CCPA de l'IAB. Obteniu més informació sobre com funcionen els missatges de desactivació per a l'estat de Califòrnia a Funding Choices.

Nota:

Abans de començar

Assegureu-vos que heu col·locat el codi d'AdSense al vostre lloc web.

Nota: sou responsable d'assegurar-vos que el missatge de privadesa compleix els requisits legals.

Limitacions

• El text del missatge de privadesa estarà en anglès.
  • El missatge de privadesa no és compatible amb la tecnologia Accelerated Mobile Pages (AMP). Si activeu aquesta funció, es mostra un missatge de privadesa al vostre lloc web. Tanmateix, aquest missatge no es mostra a la versió AMP del lloc web.

Instruccions

1. Inicieu la sessió al compte d'AdSense.
  2. Feu clic a Anuncis i, a continuació, Visió general.
  3. A la taula que conté tots els llocs web, feu clic a Edita Edita al costat del vostre lloc web.

El lloc web s'obrirà a la previsualització de la configuració d'anuncis.

4. Feu clic a Més funcions.
  5. Activeu l'opció Missatge sobre la privadesa d'acord amb la CCPA.
  6. (Opcional) Feu clic a Mostra el missatge de privadesa per veure com es mostrarà el missatge de privadesa al vostre lloc web.
    Consell: podeu fer clic als botons de la previsualització per explorar el missatge de privadesa.
  7. Feu clic a Confirma.

Us creem automàticament un compte de Funding Choices.

8. Feu clic a Aplica al lloc web.

El vostre missatge de privadesa es mostrarà als visitants del lloc web al cap de pocs minuts.

Si voleu personalitzar el missatge de privadesa

Us recomanem que utilitzeu el text predeterminat que Google proporciona al missatge de privadesa d'AdSense. Ara bé, si teniu requisits específics, podeu personalitzar el missatge de privadesa al vostre compte de Funding Choices.

Nota: assegureu-vos d'activar l'opció Missatge sobre la privadesa d'acord amb la CCPA a AdSense abans d'anar a Funding Choices.

Quan inicieu la sessió a Funding Choices, s'obrirà a l'editor de missatges (si teniu un lloc web) o bé a la pàgina "Llocs web" (si en teniu més d'un). A continuació, podeu seguir aquests passos per editar el missatge de privadesa.

Nota: és possible que l'aspecte-i-sensació de l'enllaç "Do Not Sell My Personal Information" (No vull que vengueu la meva informació personal) del lloc web no coincideixi amb la previsualització a Funding Choices. Això pot passar, per exemple, si les limitacions tècniques comporten un tractament visual diferent per col·locar l'enllaç a la pàgina.

Si voleu canviar la llista de partners publicitaris

Si heu seleccionat l'opció de configuració de CCPA "No restringeixis el tractament de dades", podeu personalitzar la llista de partners publicitaris que siguin aptes per rebre sol·licituds d'oferta per als usuaris que Google determini que es troben a Califòrnia. Seguiu aquests passos per especificar els partners publicitaris.

Ha estat útil?
Com ho podem millorar?

Necessites més ajuda?

Inicia la sessió per obtenir opcions d'assistència addicionals que et permetin resoldre el problema ràpidament