Vi anbefaler at du går til AdSense-siden din, der du finner personlig tilpasset informasjon om kontoen din som kan være nyttig for å lykkes med AdSense.

Personvern og sikkerhet

Hvor sikker er kontoinformasjonen min?

Vi har forståelse for at det å utføre en Internett-transaksjon krever en god del tillit. Vi tar denne tillitserklæringen på alvor og gjør vårt ytterste for å behandle informasjonen du gir oss, sikkert og konfidensielt. Google bruker bransjestandardteknologien SSL (Secure Socket Layer) til å beskytte all kommunikasjon du har med oss. Denne teknologien beskytter skatteidentifikasjonsnumre og annen privat informasjon. Les også Googles personvernregler.