Personvern og sikkerhet

Samler Google informasjon om nettstedet mitt?

Vi samler inn og lagrer informasjonen du gir oss via Google AdSense-kontoen din, på en sikker måte. Vi gjennomsøker også nettstedet ditt regelmessig for å vise de mest relevante innholdsannonsene på sidene dine.

Google kan også samle inn visse typer informasjon fra en brukers besøk til nettstedet ditt, som for eksempel følgende:

• Brukerens samhandling med eller musebevegelser over en annonse på nettstedet ditt.
  • Om brukerens nettleser vises en annonse på nettstedet ditt eller ikke.

Informasjon som dette kan brukes til å måle en annonses effektivitet, men den knyttes ikke til personlig identifiserbar informasjon om de besøkende.