Välkommen till hjälpcentret för AdSense. Eftersom det är jultider är vår support stängd mellan den 17 december och 4 januari. Du hittar fler resurser i vårt hjälpcenter och i våra gruppforum. Vi beklagar besväret och uppskattar ditt tålamod.

AdSense for search (AFS)

AdSense for Search

Generera intäkter från sökresultat på din mobila webbplats eller app, precis som Google. Du lägger till några rader med kod, så kan vi matcha våra välinriktade annonser med sökresultaten. Du bestämmer hur det ska se ut och vi levererar annonserna. När användare klickar tjänar du pengar. Oavsett om du redan har en sökupplevelse på din webbplats eller inte, kan du använda AdSense for Search för att få tillgång till Googles högkvalitativa sökannonsupplevelse som visar annonser som är relevanta för användarnas sökningar. Läs om hur du kommer igång med anpassade sökannonser.