Kom ihåg att besöka Din AdSense-sida där du hittar anpassad information om ditt konto som hjälper dig att nå framgång med AdSense.

Annonser för Sök

AdSense for Search (AFS)

AdSense for Search (AFS) är en produkt från Google som hjälper dig att förbättra din webbplats med Google Sök- och Shopping-annonser så att du kan generera mer intäkter. AdSense for Search är en del av AdSense-produktfamiljen. Du kan använda AdSense for Search tillsammans med AdSense for Content och generera intäkter både från dina sökresultatsidor och från webbplatsens innehåll.

Varför ska du använda AdSense for Search?

• Inriktade, relevanta annonser: Sökannonser använder sökfrågan för att visa inriktade och relevanta annonser. Det ger dig nöjda användare och större intäkter.
  • Ökade intäkter: AdSense for Search kompletterar displayannonserna på din webbplats och ger dig fler intäktsmöjligheter.
  • Tillgång till Googles söknätverk: AdSense for Search ger dig tillgång till Googles söknätverk så att du kan fånga upp annonsörernas budgetar i sökupplevelsen på alla dina webbplatser.

AdSense for Search-funktioner

AdSense for Search erbjuder följande funktioner för att generera intäkter från sökresultatsidor på din webbplats och öka trafiken till dina sökresultatsidor.

Funktioner för intäktsgenerering

• Sökannonser: Få intäkter från sökresultatsidor på din webbplats. Läs mer om sökannonser.
  • Shopping-annonser: visa Shopping-annonser i sökresultaten. Läs mer om Shopping-annonser.

Trafikrelaterade funktioner

• Relaterad sökning för söksidor: Visa relaterade söktermer när en användare gör en sökning på din webbplats. Läs mer om relaterad sökning för söksidor.
  • Relaterad sökning för innehåll: Visa relevanta söktermer på dina innehållssidor för att generera mer trafik till sökresultatsidor på din webbplats. Läs mer om relaterad sökning för innehåll.

Registrering för AdSense for Search

Om du tror att din webbplats kan lämpa sig för en eller flera av funktionerna ovan kan du kontakta din kontoansvariga för att registrera dig. Vi granskar din webbplats och meddelar dig när du kan börja använda AdSense for Search.