AdSense voor zoeken (AFS, AdSense for Search)

AdSense voor zoeken

U kunt net zoals Google inkomsten genereren met zoekresultaten op uw mobiele site of in uw mobiele app. U voegt een aantal regels code toe en daarna kunnen we onze zeer getargete advertenties koppelen aan uw zoekresultaten. U bepaalt het uiterlijk en wij leveren de advertenties. Wanneer gebruikers klikken, genereert u inkomsten. Ongeacht of u al een zoekfunctionaliteit op uw site heeft of wilt toevoegen, u kunt AdSense voor zoeken gebruiken om toegang te krijgen tot de hoogwaardige functionaliteit voor zoekadvertenties van Google waarmee advertenties worden weergegeven die relevant zijn voor de zoekopdrachten van uw gebruikers.

• Als u al een zoekfunctionaliteit op uw site heeft

Voeg aangepaste zoekadvertenties toe om zoekadvertenties naast uw eigen zoekresultaten weer te geven op basis van de zoekopdrachten van uw gebruikers.

• Als u een door advertenties ondersteunde Google-zoekfunctionaliteit of sitezoekfunctionaliteit aan uw site wilt toevoegen

Voeg de engine voor Google Aangepast zoeken toe zodat gebruikers uw site kunnen doorzoeken en getargete advertenties naast de zoekresultaten zien staan.