Ga naar Uw AdSense-pagina, waar u gepersonaliseerde informatie over uw account kunt vinden waarmee u het maximale uit AdSense kunt halen.

AdSense voor zoeken (AFS, AdSense for Search)

AdSense voor zoeken

U kunt net zoals Google inkomsten genereren met zoekresultaten op uw mobiele site of in uw mobiele app. U voegt een aantal regels code toe en daarna kunnen we onze zeer getargete advertenties koppelen aan uw zoekresultaten. U bepaalt het uiterlijk en wij leveren de advertenties. Als gebruikers klikken, genereert u inkomsten. Het maakt niet uit of u al een zoekfunctionaliteit op uw site heeft: u kunt 'AdSense voor zoeken' gebruiken om toegang te krijgen tot de hoogwaardige functionaliteit voor zoekadvertenties van Google waarmee advertenties worden weergegeven die relevant zijn voor de zoekopdrachten van uw gebruikers. Meer informatie over hoe u aan de slag gaat met 'Aangepaste zoekadvertenties'.