AdSense haulle

Tulouta mobiilisivustosi tai ‑sovelluksesi hakutulokset samalla tavalla kuin Googlessa. Sinun tarvitsee vain lisätä muutama rivi koodia, niin voimme yhdistää tarkasti kohdistetut mainoksemme hakutuloksiisi. Sinä pidät huolta mainosten ulkoasusta, ja me huolehdimme niiden näyttämisestä. Kun käyttäjät klikkaavat mainoksiasi, ansaitset tuloja. Riippumatta siitä, onko sivustollasi jo käytössä hakukone vai oletko vasta lisäämässä sellaista, voit AdSense haulle ‑ohjelman avulla saada käyttöösi Googlen korkealaatuisen hakukoneen, joka näyttää käyttäjillesi heidän hakujaan vastaavia mainoksia.

• Jos sivustollasi on jo käytössä hakukone, toimi seuraavasti:

Lisää muokattavia hakumainoksia, niin voit näyttää hakumainoksia omien hakutulostesi vieressä sen mukaan, mitä käyttäjät hakevat.

• Jos haluat lisätä sivustollesi mainosten näyttämistä tukevan Google Hakua muistuttavan hakukoneen tai sivustohakukoneen, toimi seuraavasti:

Lisää Täsmähakukone, niin lukijat voivat tehdä sivustollasi hakuja ja nähdä kohdistettuja mainoksia hakutulosten vieressä.