Vi anbefaler, at du går til Din AdSense-side, hvor du kan finde tilpassede oplysninger om din konto som en hjælp til at sikre, at du opnår de ønskede resultater med AdSense.

Rapporter

Skift tidszone for dine rapporter

Du kan ændre tidszonen for din konto for at få vist rapporten i en tidszone, som er relevant for dig. Det kan være nyttigt for at forhindre, at dine weekendrapporter bliver forvrængede af trafikken på fredage eller mandage. Du kan også få vist dine rapporter i faktureringstidszonen (dvs. Pacific time, PST).

Før du skifter tidszone for din konto

Husk følgende, når du ændrer din tidszone:

• Ændringer i kontoens tidszone påvirker kun data fra det tidspunkt, hvor du foretager ændringen. Hvis du ændrer din tidszone fra EST til PST den 3. april og derefter kører en rapport fra den 1. april til den 5. april, vil alle dataene i din rapport før den 3. april være i EST. Dataene efter den 3. april vil være i den nyligt valgte kontotidszone eller PST.
  • Rapporter, der inkluderer den dag, hvor du ændrede kontotidszonen, viser muligvis et fladt punkt eller en spids i dataene. Denne afvigelse skyldes ændringen i tidszonen og påvirker ikke dine betalinger. Denne afvigelse forekommer ikke, når du får vist rapporter i faktureringstidszonen (PST).
  • Dine eksisterende gemte og planlagte rapporter migreres automatisk til den nye tidszone. Fremover viser de gemte eller planlagte rapporter den tidszone, der bruges, når de gemmes.
  • Rapporter på startsiden vises i din kontos tidszone. Dine betalinger beregnes og vises i faktureringstidszonen (PST).

Skift tidszone for din konto

1. Log ind på din AdSense-konto.
  2. Klik på Konto og så Indstillinger og så Kontooplysninger.
  3. Klik på menupilen (Nedadvendt pil) ud for "Tidszone" i sektionen "Kontooplysninger".
  4. Vælg tidszonen på rullelisten.
  5. Klik på Gem.
    Tip! Når du gennemgår dine rapporter, har du nu mulighed for at skifte mellem kontotidszonen og faktureringstidszonen for AdSense, dvs. PST/PDT.

Skift tidszone for en rapport

1. Klik på Indstillinger Indstillinger øverst på siden, mens rapporten vises.
  2. Klik på Tidszone.
  3. Vælg enten Kontotidszone eller Faktureringstidszone på rullelisten.
Bemærk! I nogle lande foretages der årlige justeringer af den officielle tid i løbet af sommermånederne. Hvis den kontotidszone, du har valgt for din konto, bruger sommertid, justeres dine AdSense-kontostatistikker automatisk (som de gør mellem PST og PDT for faktureringstidszonen for AdSense).

Din kontotidszone justeres tilbage til almindelig tid, når sommeren er slut. Den dag, hvor denne justering sker, vil enten være 23 eller 25 timer lang, og du vil muligvis registrere en lille stigning eller et fald i din indtjening.