Google Analyticsin käyttäminen AdSensen kanssa

Hallitse käyttäjien pääsyä Analytics- ja AdSense-tileihin

Pääsevätkö Google Analytics -tilini käyttäjät myös AdSense-tiliini?

Eivät pääse. Jos jollakin muulla on Analytics-tilisi käyttäjätiedot, hän ei voi kirjautua AdSense-tiliisi.

Kannattaa kuitenkin muistaa, että Analytics-profiilien AdSense-tiedot näkyvät kaikille, joilla on Analytics-tilin kyseisten profiilien käyttöoikeudet. Jos et halua, että Analytics-tilin käyttäjät pystyvät käyttämään AdSense-tietoja, voit poistaa käytöstä tai ottaa käyttöön AdSense-tiedot yksittäisissä profiileissa.