Criteria

Als u meer dan één AdSense-account wilt

Het AdSense-beleid staat slechts één account per uitgever toe. Hieronder vindt u enkele nuttige richtlijnen voor als u meerdere aanvragen wilt indienen om een probleem op te lossen.

Ik wil de inloggegevens voor mijn bestaande Google-account wijzigen

U kunt dit op twee manieren doen:

• Koppel een ander Google-account aan uw inloggegevens
    Als u Beheerderstoegang heeft, kunt u een nieuwe beheerder uitnodigen, inloggen als de nieuwe beheerder en vervolgens de oorspronkelijke inloggegevens voor uw Google-account verwijderen. Meer informatie over hoe u de toegang tot een account beheert.
  • Bewerk uw Google-account
    U kunt uw e-mailadres/inloggegevens wijzigen door het Google-account te bewerken waarmee u toegang tot AdSense heeft.
    Opmerking: Dit is niet mogelijk voor Gmail-adressen en de wijziging is van invloed op alle producten die zijn gekoppeld aan uw Google-account.

Ik heb geen toegang tot mijn bestaande account

Met onze probleemoplosser voor inloggen kunt u veelvoorkomende problemen met inloggen op uw AdSense-account oplossen. Bij elke stap geven we instructies of extra vragen waardoor we beter kunnen bepalen met welk probleem u te maken heeft. Als u de instructies nauwkeurig volgt, bereikt u de beste resultaten.

Ik moet meer sites toevoegen

U kunt uw bestaande account gebruiken om dit te doen. Meer informatie over hoe u advertenties weergeeft op een nieuwe site.

Ik wil een afzonderlijk account voor mijn bedrijf

In dat geval kunt u het best een nieuw account aanvragen. Zorg ervoor dat het accounttype (particulier of zakelijk) en de naam van de begunstigde anders zijn dan in uw oorspronkelijke aanvraag. Zorg er ook voor dat de betaalgegevens van deze begunstigde kloppen.

Ik heb meer rapportagekanalen nodig

Per product bieden we maximaal vijfhonderd aangepaste kanalen en vijfhonderd URL-kanalen. URL-kanalen zijn alleen beschikbaar voor AdSense voor content.

Heeft u vragen?

Vraag het de community