Ga naar Uw AdSense-pagina, waar u gepersonaliseerde informatie over uw account vindt om het maximale uit AdSense te halen.

Criteria

Als u meer dan één AdSense-account wilt

Het AdSense-beleid staat slechts één account per uitgever toe. Hieronder vindt u enkele nuttige richtlijnen voor als u meerdere aanvragen wilt indienen om een probleem op te lossen.

Ik wil de inloggegevens voor mijn bestaande Google-account wijzigen

U kunt dit op twee manieren doen:

• Koppel een ander Google-account aan uw inloggegevens
    Als u Beheerderstoegang heeft, kunt u een nieuwe beheerder uitnodigen, inloggen als de nieuwe beheerder en vervolgens de oorspronkelijke inloggegevens voor uw Google-account verwijderen. Meer informatie over hoe u de toegang tot een account beheert.
  • Bewerk uw Google-account
    U kunt uw e-mailadres/inloggegevens wijzigen door het Google-account te bewerken waarmee u toegang tot AdSense heeft.
    Opmerking: Dit is niet mogelijk voor Gmail-adressen en de wijziging is van invloed op alle producten die zijn gekoppeld aan uw Google-account.

Ik heb geen toegang tot mijn bestaande account

Met onze probleemoplosser voor inloggen kunt u veelvoorkomende problemen met inloggen op uw AdSense-account oplossen. Bij elke stap geven we instructies of extra vragen waardoor we beter kunnen bepalen met welk probleem u te maken heeft. Als u de instructies nauwkeurig volgt, bereikt u de beste resultaten.

Ik moet meer sites toevoegen

U kunt uw bestaande account gebruiken om dit te doen. Meer informatie over hoe u advertenties weergeeft op een nieuwe site.

Ik wil een afzonderlijk account voor mijn bedrijf

Als u een afzonderlijk account heeft maar ook een aparte zakelijke entiteit beheert, kunt u voor dat bedrijf een ander account openen. Zorg ervoor dat het accounttype (afzonderlijk of zakelijk) correct is gemarkeerd en dat alle informatie in het account (inclusief belasting- en gegevens van de begunstigde) overeenkomt met het geregistreerde bedrijf.

Ik heb meer rapportagekanalen nodig

Per product bieden we maximaal vijfhonderd aangepaste kanalen en vijfhonderd URL-kanalen. URL-kanalen zijn alleen beschikbaar voor AdSense voor content.

Heeft u vragen?

Vragen aan de community