Kelpoisuus

Jos haluat useamman kuin yhden AdSense-tilin

AdSense-käytäntöjen mukaan kullakin julkaisijalla voi olla vain yksi tili. Alla olevat ohjeet voivat auttaa tilanteessa, jossa yrität lähettää useita hakemuksia ongelman ratkaisemiseksi.

Haluan muuttaa nykyisen tilini Google-tilin kirjautumistunnuksen

Voit tehdä tämän kahdella eri tavalla:

• Eri Google-tilin liittäminen kirjautumistunnukseksi
    Jos sinulla on järjestelmänvalvojan käyttöoikeudet, voit kutsua uuden järjestelmänvalvojan, kirjautua uutena järjestelmänvalvojana ja sen jälkeen poistaa alkuperäisen Google-tilin kirjautumistunnuksen. Lue lisää tilin pääsyoikeuksien hallinnasta.
  • Google-tilin muokkaaminen
    Voit muuttaa sähköpostiosoitetta tai kirjautumistunnusta muokkaamalla Google-tiliä, jolla käytät AdSensea.
    Huom. Tämä onnistuu vain, jos kyseessä ei ole Gmail-sähköpostiosoite. Muutos vaikuttaa kaikkiin Google-tiliisi linkitettyihin tuotteisiin.

En pääse kirjautumaan nykyiselle tililleni

Kirjautumisen vianetsintäominaisuuden avulla voit ratkaista yleisiä ongelmia, jotka liittyvät AdSense-tilillesi kirjautumiseen. Jokainen vaihe sisältää ohjeita ja kysymyksiä, jotka auttavat rajaamaan ongelman syitä. Saavutat parhaat tulokset seuraamalla näitä ohjeita tarkasti.

Haluan lisätä sivustoja

Voit tehdä tämän nykyiseltä tililtäsi. Lue lisää mainosten näyttämisestä uudella sivustolla.

Tarvitsen yritykselleni erillisen tilin

Jos sinulla on henkilötili mutta hoidat myös erillisen yrityksen asioita, voit avata yritykselle oman tilin. Varmista, että tilin tyyppi (yksityishenkilö tai yritys) on ilmoitettu oikein ja että kaikki tilin tiedot (esimerkiksi verotiedot ja maksunsaajan tiedot) täsmäävät rekisteröidyn yrityksen tietojen kanssa.

Tarvitsen lisää raportointikanavia

Kanavien tuotekohtainen enimmäismäärä on 500 omaa kanavaa ja 500 URL-kanavaa. URL-kanavia voi käyttää vain AdSense sisällölle ‑ohjelmassa.

Onko sinulla kysyttävää?

Kysy yhteisöltä