Vi anbefaler at du går til AdSense-siden din, der du finner personlig tilpasset informasjon om kontoen din som kan være nyttig for å lykkes med AdSense.

Kvalifisering

Bruk av andre annonsenettverk sammen med AdSense

Kan jeg registrere meg her dersom jeg allerede er med i et annet annonsenettverk?

Vi har noen retningslinjer for hvordan annonser som ikke er Google-annonser, kan vises sammen med Google-annonser. Vi tillater linker til samarbeidspartnere og linker med begrenset tekstmengde.

Selv om du allerede viser Google-annonser på sidene dine via et annonsenettverk, kan du fortsatt registrere deg for AdSense og vise annonser på nettstedet ditt gjennom programmet vårt. I henhold til retningslinjene våre for verdifull beholdning kan du imidlertid ikke ha mer annonseinnhold enn originalt innhold på siden din.

Husk at du selv står ansvarlig for å løse eventuelle kontraktsmessige problemer som kan oppstå med annonseringsnettverket ditt som et resultat av at du viser Google-annonser direkte.

Registrer deg for AdSense