Welkom bij het AdSense Helpcentrum. Vanwege de feestdagen is onze support niet beschikbaar van 17 december tot 4 januari. We raden u aan ons Helpcentrum en onze communityforums te bezoeken voor aanvullende hulpbronnen. Onze excuses voor het ongemak. We stellen uw begrip en geduld tijdens deze periode op prijs.

Criteria

Andere advertentienetwerken gebruiken in combinatie met AdSense

Kan ik me aanmelden als ik al deelneem aan een ander advertentienetwerk?

Er zijn enkele richtlijnen voor hoe niet-Google-advertenties kunnen worden weergegeven met Google-advertenties. Links van partners of links met beperkte tekst zijn wel toegestaan.

Als uw advertentienetwerk al Google-advertenties op uw pagina's weergeeft, kunt u nog steeds deelnemen aan AdSense en via ons programma advertenties op uw site weergeven. Conform ons beleid voor waardevolle voorraad mag u echter niet meer advertenties dan content op uw pagina plaatsen.

Onthoud dat u verantwoordelijk bent bij eventuele contractproblemen met uw advertentienetwerk als gevolg van de rechtstreekse weergave van Google-advertenties.

Aanmelden voor AdSense