Kom ihåg att besöka Din AdSense-sida där du hittar anpassad information om ditt konto som hjälper dig att nå framgång med AdSense.

Kvalificering

Behörighetskrav för AdSense

Om du har eget innehåll som följer våra policyer och du är 18 år eller äldre kan du registrera dig för AdSense. Registrera dig

För att delta i AdSense-programmet måste du uppfylla våra behörighetskrav. Här är några saker du bör kontrollera innan du registrerar dig för ett AdSense-konto.

Har dina sidor unikt och intressant innehåll?

Ditt innehåll måste vara av hög kvalitet, vara originellt och tilltala en målgrupp. Läs våra tips för att kontrollera att sidorna på en webbplats är redo för AdSense.

Obs! Det är viktigt att du har åtkomst till HTML-källkoden för webbplatsen du skickar in för AdSense. Läs mer om att äga webbplatsen du vill använda för att delta i AdSense.

Överensstämmer ditt innehåll med programpolicyerna för AdSense?

Se till att din webbplats överensstämmer med våra programpolicyer innan du registrerar dig. Kom ihåg att vi när som helst kan ändra våra policyer och att det enligt våra användarvillkor är du som ansvarar för att hålla dig uppdaterad.

Är du minst 18 år gammal?

Enligt våra användarvillkor kan vi endast godkänna ansökningar från personer som har fyllt 18 år.

Obs! Om du är under 18 år kan en förälder eller vårdnadshavare registrera sig för AdSense med sitt eget Google-konto. Om deras AdSense-konto godkänns kommer alla betalningar att göras till den vuxna person som ansvarar för webbplatsen.

Registrera dig för AdSense

Om du använder Blogger (eller en annan värdpartner) eller YouTube

Om du använder en AdSense-värdpartner (till exempel Blogger) kan du registrera dig för ett AdSense-konto via en värdpartner. Om du är YouTube-kreatör kan du registrera dig för ett AdSense för YouTube-konto. Observera att du måste uppfylla vissa behörighetskrav för att vara kvalificerad. Om din blogg eller kanal blir kvalificerad för intäktsgenerering via AdSense eller AdSense för YouTube kan du konfigurera ditt AdSense-konto och länka dessa produkter.

Registrera dig för AdSense via ditt Blogger- eller värdpartnerkonto och för AdSense för YouTube via YouTube Studio. Mer information finns på:

Om du vill generera intäkter med Blogger måste du följa AdSense policyer och begränsningar.