Vi anbefaler at du går til AdSense-siden din, der du finner personlig tilpasset informasjon om kontoen din som kan være nyttig for å lykkes med AdSense.

Kvalifisering

Kvalifikasjonskrav for AdSense

Hvis du har egenprodusert innhold som er i tråd med retningslinjene våre, og du er 18 år eller eldre, kan du registrere deg for AdSense. #signup

For å delta i AdSense-programmet må du innfri kvalifikasjonskravene våre. Her er noen ting du bør ha på plass før du registrerer deg for en AdSense-konto.

Har du unikt og interessant egenprodusert innhold?

Innholdet ditt må være av høy kvalitet og originalt, og det må tiltrekke seg en målgruppe. Se tipsene våre om hvordan du kan sørge for at sidene på nettstedet ditt er klare for AdSense.

Merk: Det er viktig at du har tilgang til HTML-kildekoden på nettstedet du vil ha med i AdSense-programmet. Finn ut mer om å eie nettstedet du vil delta i AdSense med.

Overholder innholdet programretningslinjene for AdSense?

Sørg for at nettstedet ditt overholder programretningslinjene våre, før du registrerer deg. Vær oppmerksom på at vi når som helst kan endre retningslinjene våre, og i henhold til vilkårene våre er du selv ansvarlig for å holde deg oppdatert om eventuelle endringer.

Er du minst 18 år?

Som det fremgår av vilkårene våre, tar vi bare imot søknader fra søkere som har fylt 18 år.

Merk: Hvis du er under 18, må du få en forelder eller foresatt til å registrere seg for AdSense med sin egen Google-konto. Hvis AdSense-kontoen godkjennes, blir alle utbetalinger gjort til den voksne som er ansvarlig for nettstedet.

Registrer deg for AdSense

Hvis du bruker Blogger (eller en annen vertspartner) eller YouTube

Hvis du bruker en vertspartner for AdSense (f.eks. Blogger), kan du registrere deg for en vertsbasert AdSense-konto, og hvis du er YouTube-skaper, kan du registrere deg for en AdSense for YouTube-konto. For å gjøre dette må du oppfylle visse kvalifikasjonskrav. Når bloggen eller kanalen din blir kvalifisert for inntektsgenerering via AdSense eller AdSense for YouTube (avhengig av hva som er aktuelt), kan du konfigurere kontoen din og knytte den sammen med disse produktene.

Registrer deg for AdSense via Blogger- eller vertspartnerkontoen din eller for AdSense for YouTube via YouTube Studio. Se mer om dette her:

For å tjene penger på Blogger må du overholde retningslinjene og begrensningene for AdSense.