Ga naar Uw AdSense-pagina, waar u gepersonaliseerde informatie over uw account vindt om het maximale uit AdSense te halen.

Criteria

Deelnamevereisten voor AdSense

Als u eigen content heeft die voldoet aan ons beleid en u 18 jaar of ouder bent, kunt u zich aanmelden voor AdSense. #signup

Als u wilt deelnemen aan het AdSense-programma, moet u aan onze deelnamevereisten voldoen. Check het volgende voordat u zich aanmeldt voor een AdSense-account:

Bekijk de videoserie over AdSense-sitegoedkeuringen voor meer informatie.

Beschikt u over eigen content die uniek en interessant is?

Uw content moet origineel en van hoge kwaliteit zijn. Bovendien moet er een doelgroep voor bestaan. Lees onze tips om ervoor te zorgen dat de pagina's van uw site klaar zijn voor AdSense.

Opmerking: Het is belangrijk dat u toegang heeft tot de HTML-broncode van de site die u voor AdSense indient. Hier vindt u meer informatie over wat het inhoudt om eigenaar te zijn van de site waarmee u aan AdSense wilt deelnemen.

Voldoet uw content aan het programmabeleid van AdSense?

Zorg ervoor dat uw site voldoet aan ons programmabeleid voordat u zich aanmeldt. Houd er rekening mee dat we ons beleid altijd kunnen wijzigen en dat het volgens de Algemene Voorwaarden uw verantwoordelijkheid is om op de hoogte te blijven van eventuele aanpassingen.

Bent u 18 jaar of ouder?

Zoals vermeld in onze Algemene Voorwaarden accepteren we alleen aanvragen van personen die 18 jaar of ouder zijn.

Opmerking: Als u jonger dan 18 jaar bent, kan een ouder of voogd u aanmelden voor AdSense met hun Google-account. Als dat AdSense-account is goedgekeurd, worden alle betalingen uitgekeerd aan de volwassene die verantwoordelijk is voor de site.

Aanmelden voor AdSense

Als u Blogger (of een andere hostpartner) of YouTube gebruikt

Als u een AdSense-hostpartner (zoals Blogger) gebruikt, kunt u zich aanmelden voor een gehost AdSense-account. Als u een YouTube-creator bent, kunt u zich aanmelden voor een AdSense voor YouTube-account. Let op: Als u in aanmerking wilt komen, moet u aan bepaalde deelnamevereisten voldoen. Als uw blog of kanaal in aanmerking komt om inkomsten te genereren via AdSense of via AdSense voor YouTube, zoals van toepassing, kunt u uw account instellen en deze producten koppelen.

Meld u aan voor AdSense via uw Blogger- of hostpartneraccount. Meld u aan voor AdSense voor YouTube via YouTube Studio. Ga voor meer informatie naar:

Als u inkomsten wilt genereren met Blogger, moet u zich houden aan het beleid en de beperkingen van AdSense.