Onlangs hebben we Uw AdSense-pagina gelanceerd. Hier vindt u gepersonaliseerde informatie over uw account waarmee u het maximale uit AdSense kunt halen.

Criteria

Deelnamevereisten voor AdSense

Als u wilt deelnemen aan het AdSense-programma, moet u aan onze deelnamevereisten voldoen. Controleer het volgende voordat u zich aanmeldt voor een AdSense-account:

Check out the AdSense site approvals video series for more information.

Beschikt u over eigen content die uniek en interessant is?

Uw content moet origineel en van hoge kwaliteit zijn. Bovendien moet er een doelgroep voor bestaan. Lees onze tips om ervoor te zorgen dat de pagina's van uw site klaar zijn voor AdSense.

Opmerking: Het is belangrijk dat u toegang heeft tot de html-broncode van de site die u voor AdSense indient. Hier vindt u meer informatie over wat het inhoudt om eigenaar te zijn van de site waarmee u aan AdSense wilt deelnemen.

Voldoet uw content aan het programmabeleid van AdSense?

Zorg ervoor dat uw site voldoet aan ons programmabeleid voordat u zich aanmeldt. Houd er rekening mee dat we ons beleid te allen tijde kunnen wijzigen en dat het volgens de algemene voorwaarden uw verantwoordelijkheid is om op de hoogte te blijven van eventuele aanpassingen.

Bent u 18 jaar of ouder?

Zoals vermeld in onze Algemene voorwaarden, accepteren we alleen aanvragen van personen die 18 jaar of ouder zijn.

Opmerking: Als u jonger dan 18 jaar bent, kan een ouder of voogd u aanmelden voor AdSense met zijn of haar Google-account. Als dat AdSense-account is goedgekeurd, worden alle betalingen uitgekeerd aan de volwassene die verantwoordelijk is voor de site.

Aanmelden voor AdSense

Als u Blogger, YouTube of een andere hostpartner gebruikt

Als u een product zoals Blogger of YouTube (of een andere hostpartner van AdSense) gebruikt, kunt u zich aanmelden voor een gehost AdSense-account. Let op: Als u in aanmerking wilt komen, moet u aan bepaalde deelnamevereisten voldoen. Wanneer uw blog of kanaal in aanmerking komt voor het genereren van inkomsten via AdSense, kunt u uw AdSense-account instellen en deze producten koppelen.

Meld u aan voor AdSense via uw Blogger-account, YouTube-kanaal of hostpartneraccount. Voor meer informatie raadpleegt u deze Help-onderwerpen: