Annonsinriktning

Vilka annonser användare från olika platser ser

I AdSense-programmet används geografisk inriktning för att visa Google-annonser på dina sidor. Annonserna är specifika för användarnas region och språk, baserat på deras IP-adress. Det innebär att olika annonser visas för användare i Australien och Kanada. Tack vare geografisk inriktning blir annonserna ännu mer relevanta för de som besöker din webbplats, men det innebär samtidigt att du kanske inte kan se alla annonser som visas på dina sidor.