Annonsemålretting

Hvilke annonser brukere på ulike steder ser

AdSense-programmet bruker geografisk målretting til å vise Google-annonser på sidene dine. Annonsene rettes mot en brukers region og språk basert på brukerens IP-adresse. Det betyr at annonsene som vises til en bruker fra Australia, kan være forskjellige fra de som vises til en bruker fra Canada. Geografisk målretting gjør at annonsene blir enda mer relevante for dem som besøker nettstedet ditt, og det innebærer også at du kanskje ikke vil se alle annonsene som kan bli vist på sidene dine.