Vi anbefaler, at du går til Din AdSense-side, hvor du kan finde tilpassede oplysninger om din konto som en hjælp til at sikre, at du opnår de ønskede resultater med AdSense.

Får deltagelse i AdSense betydning for mit websites position i Google-søgeresultaterne?

Deltagelse i Google AdSense får hverken betydning for dit websites rangering i Google-søgeresultaterne eller de søgeresultater, vi leverer. Hos Google går vi 100 % ind for ytringsfrihed, og vi giver derfor bred adgang til indhold overalt på nettet. Vores forretningsrelationer til betalende annoncører og udgivere har ingen betydning for, hvilke søgeresultater der vises, og søgeresultaterne vises fortsat med udgangspunkt i vores PageRank-teknologi.

Tilføjelse af AdSense-koden på dit website medfører ikke, at dine sider sættes i kø til crawling af vores hovedindeksbots. Selvom vores bots (i første omgang "Mediapartners-Google") crawler indholdssider med henblik på målretning af annoncer, medfører deltagelse i AdSense ikke, at der kommer flere sider fra et website med i vores hovedindeks.