Miksi julkaisijat käyttävät Google AdSensea

Google AdSense on maksuton ja yksinkertainen työkalu, jolla erikokoiset verkkosivustojen julkaisijat voivat ansaita rahaa julkaisemalla kohdistettuja Google-mainoksia sivustoillaan. Lue lisää AdSensen käytön hyödyistä alta.

Rekisteröidy AdSenseen

Säästä aikaa automaattisilla mainoksilla Mainosten hallinta ja muokkaaminen
  • AdSense auttaa ansaitsemaan rahaa Automaattisilla mainoksilla. Tämä helppokäyttöinen ja automatisoitu alusta tekee älykkäitä päätöksiä puolestasi.
  • Automaattiset mainokset sijoittaa ja optimoi mainokset automaattisesti, joten sinun ei tarvitse käyttää aikaa siihen.
  • Voit estää mainokset, joista et pidä, muokata mainosten näkymispaikkoja ja valita, minkätyyppiset mainokset sopivat sivustollesi parhaiten.
Google-mainosten hyödyntäminen Tilin tuloksiin perustuvia vinkkejä
  • Sinun ei tarvitse hoitaa erikseen mainostajakumppanuuksia, sillä AdSensen avulla pääset heti hyötymään lukuisista eri mainostajista.
  • Mainostajien suuri määrä tarkoittaa, että mainospaikoistasi käydään entistä kovempaa kilpailua, mainokset ovat entistä osuvampia ja kaikelle verkkosisällöllesi on saatavilla sopivia mainoksia.
  • Helppokäyttöisten ja personoitujen raporttien avulla saat käsityksen mainostuloksista ja voit tunnistaa kasvumahdollisuuksia.
Lisäominaisuudet Tukea helposti
Oletko valmis aloittamaan AdSensen käytön? Voit lukea lisää julkaisijoista, jotka hyötyvät AdSensen käytöstä, tutustumalla menestystarinoihin.