Miksi AdSense kannattaa valita?

Google AdSense on kaiken kokoisille verkkosivustojen julkaisijoille tarkoitettu nopea ja helppo tapa ansaita rahaa näyttämällä kohdistettuja Google-mainoksia verkkosivustoissa.

Rekisteröidy AdSense-käyttäjäksi

Mukautus ja hallinta Helposti saatavilla oleva tuki
  • Muuta mainosten ulkoasua ja tunnelmaa sivuston tarpeiden mukaan ja valitse itse, missä haluat mainosten näkyvän.
  • Näytä käyttäjillesi sopivia mainoksia automaattisen kohdistuksen avulla.
  • Valitse useiden mainoskokojen ja -muotojen joukosta sopivat ja käytä tarvittaessa mahdollisuutta estää tiettyjä mainosluokkia tai tiettyjä mainostajia.
  • Henkilökohtaisia suosituksia liiketoiminnan kasvaessa.
  • Ohjekeskus- ja online-oppimistyökalut auttavat sinua määrittämään tilisi ja käyttämään sitä tehokkaasti ja menestyksekkäästi.
Google-mainosten käyttömahdollisuus Tehokkuustyökalut
  • Mainostajasuhteita ei tarvitse hallita, sillä AdSensen avulla pääset heti hyötymään lukuisista eri mainostajista.
  • Mainostajien suuri määrä tarkoittaa, että mainostilasta on suurempi kilpailu ja asiaankuuluvia mainoksia kaikelle online-sisällöllesi on tarjolla paljon.
  • Helppokäyttöisten ja yksilöllisten raporttien avulla voit helposti tutkia mainosten tehokkuutta ja tunnistaa kasvumahdollisuuksia.
Muut ominaisuudet
  • Näytä mainokset, jotka on erityisesti suunniteltu videoita ja pelejä varten, ja mainokset, jotka toimivat sekä pöytäkoneissa että mobiililaitteissa.
  • Saumaton Google Ad Manager- Google Analytics -integrointi.

Aloita nyt AdSensen käyttäminen ja lue lisää julkaisijoista, jotka ovat onnistuneet AdSense-käytössä menestystarinoistamme.