Ga naar Uw AdSense-pagina, waar u gepersonaliseerde informatie over uw account vindt om het maximale uit AdSense te halen.

Inkomsten genereren en advertenties

Wat u kunt doen als uw content is gemarkeerd als mogelijke beleidsschending

Als u ervoor wilt zorgen dat de advertentieweergave voor uw content doorgaat, moet u ervoor zorgen dat deze content voldoet aan ons programmabeleid. Sommige typen dynamische content zijn erg riskant (met name content van websitegebruikers, zoals forums). In gevallen waarbij we vermoeden dat er een risico is, kunnen we de advertentieweergave beperken totdat is gecontroleerd of de content aan ons beleid voldoet. Deze beperkingen worden niet beschouwd als beleidsschendingen, tenzij Google vaststelt dat de betreffende content inderdaad het beleid schendt. Als dat het geval is, stuurt Google een afzonderlijke beleidsmelding.

Als u zeker weet dat uw content niet het beleid schendt, kunt u ons laten weten dat deze veilig is door een beoordeling aan te vragen. Houd er echter rekening mee dat als u meerdere verzoeken indient voor een beoordeling van content die wel ons beleid schendt, we uw mogelijkheden kunnen beperken om in de toekomst een beoordeling aan te vragen van content die mogelijk een groot risico vormt. Zie Ad Manager, AdMob en AdSense voor meer informatie over het aanvragen van een beoordeling.