Vi anbefaler, at du går til Din AdSense-side, hvor du kan finde tilpassede oplysninger om din konto som en hjælp til at sikre, at du opnår de ønskede resultater med AdSense.

Sådan gør du, hvis dit indhold markeres som en potentiel politikovertrædelse

For at opretholde annoncevisning af dit indhold skal du sikre dig, at dit indhold overholder vores programpolitikker. Nogle typer dynamisk indhold er forbundet med stor risiko (især brugergenereret indhold som fora). I de tilfælde, hvor vi har mistanke om risiko, kan vi begrænse annoncevisningen, indtil vi har gennemgået indholdet for at sikre, at det overholder vores politikker. Disse begrænsninger betragtes ikke som politikovertrædelser, medmindre Google fastslår, at det pågældende indhold rent faktisk overtræder politikkerne. Hvis dette er tilfældet, udsteder Google en separat politikrelateret notifikation.

Hvis du ved, at dit indhold ikke overtræder vores politikker, kan du garantere, at dit indhold er sikkert, ved at anmode om en gennemgang. Bemærk! Hvis vi modtager flere anmodninger om gennemgang, der viser sig rent faktisk at være en overtrædelse af vores politikker, kan vi begrænse din mulighed for at stå inde for fremtidige tilfælde af mistænkt risikabelt indhold via gennemgang. Du kan få flere oplysninger om, hvordan du anmoder om en gennemgang, for Ad Manager, AdMob, AdSense.