Kom ihåg att besöka Din AdSense-sida där du hittar anpassad information om ditt konto som hjälper dig att nå framgång med AdSense.

Varumärkesintegritet

Identifiera källan till annonsmaterialet (beta)

När du hittar en annonsmatchning med hjälp av bildsökning i Center för annonsgranskning kan du hitta källan till annonsmaterialet i sökresultaten.

I tabellen nedan kan du se information om alla identifierbara källor som stöds.

Filformat som stöds Blockera så här Begränsningar
Ad Exchange

Endast PNG

Obs! Du måste ladda upp en originalfil i PNG-format om du vill se matchningar från Ad Exchange. Läs mer.

Klicka på Blockera för att blockera förekomsten av annonsmatchningen.

Du kan se mer information om annonsmatchningen, bland annat i vilket nätverk annonsmaterialet har visats, genom att klicka på annonsen i resultaten.

Läs riktlinjerna för PNG-filer.

Använd PNG-filer för att identifiera annonsmaterialets källa

Följ dessa riktlinjer för att försäkra dig om att din bild kan användas för att identifiera annonsmaterialkällor på rätt sätt:

• Ladda upp en originalfil i PNG-format.
  • Redigera inte skärmdumpen. Du kan beskära skärmdumpen till annonsen förutsatt att hela annonsen är synlig.
  • Konvertera inte en bild till PNG-format (spara inte en JPG-fil som PNG).

Skärmdumpar som tas på en Android-enhet sparas automatiskt som PNG.

Så här sparar du skärmdumpar som tas på en iOS-enhet som PNG:

1. Ta en skärmdump.
  2. Klicka på Spara till foton.
  3. Öppna appen Foto och klicka på skärmdumpen.
  4. Klicka på Dela på skärmdumpen.
  5. Välj e-postappen.
  6. Skicka bilden till dig själv och välj Faktisk storlek som bildstorlek. Bilden skickas som PNG. Andra storlekar än Faktisk storlek skickas som JPG.