Ga naar Uw AdSense-pagina, waar u gepersonaliseerde informatie over uw account vindt om het maximale uit AdSense te halen.

Beleidsproblemen verhelpen

Limieten voor advertentieweergave

Google werkt er hard aan een ecosysteem voor advertenties te onderhouden dat adverteerders, uitgevers en gebruikers beschermt tegen bedrog en slechte advertentiebelevingen. Als gevolg hiervan kan Google soms een limiet instellen voor het aantal advertenties dat uw AdSense-account kan weergeven. Dit kan een tijdelijke limiet voor advertentieweergave zijn terwijl we u leren kennen en de kwaliteit van uw verkeer evalueren, of omdat we problemen met ongeldig verkeer in uw AdSense-account hebben vastgesteld.

Als de advertentieweergave is beperkt, vindt u hieronder meer informatie over wat dit betekent en wat u kunt doen. Ga naar onze Handleiding voor advertentieweergavelimieten om beter te begrijpen waardoor de limiet voor advertentieweergave is veroorzaakt.

Opmerking: Uitgevers hebben doorgaans minder dan 30 dagen te maken met deze limiet voor advertentieweergave, maar in sommige gevallen kan dit langer duren.

Account wordt beoordeeld

De advertentieweergave in uw account wordt tijdelijk beperkt wanneer we de kwaliteit van uw verkeer beoordelen. We controleren en updaten deze limiet automatisch terwijl we uw verkeer blijven evalueren. We kunnen niet zeggen hoelang dit gaat duren.

Wat u kunt doen

Ga verder met het samenstellen van uw content en doelgroep terwijl we uw siteverkeer evalueren. Zorg ook dat u voldoet aan het Programmabeleid van AdSense.

In de tussentijd is uw account nog steeds volledig toegankelijk en kunt u details over deze handhaving op accountniveau bekijken in het Beleidscentrum. We raden u aan proactief te zijn en ervoor te zorgen dat uw account voldoet aan ons programmabeleid.

Problemen met ongeldig verkeer

De advertentieweergave in uw account wordt momenteel beperkt vanwege problemen met ongeldig verkeer. We controleren en updaten deze limiet automatisch terwijl we uw verkeer blijven evalueren.

Wat u kunt doen

Uw account is nog steeds volledig toegankelijk en u kunt details over deze handhaving op accountniveau bekijken in het Beleidscentrum. We raden u aan proactief te zijn en ervoor te zorgen dat uw advertentieverkeer voldoet aan het programmabeleid van AdSense.

In de tussentijd raden we u aan deze bronnen met betrekking tot ongeldig verkeer te raadplegen:

Opmerking: Als we ongeldige activiteit in uw account detecteren of als er andere problemen worden gevonden, kunnen er verdere handhavingsacties tegen uw account worden ondernomen of kan uw account definitief worden uitgeschakeld.