Pyydetyt muodot ‑erittely

Tästä erittelystä näet, mitä mainosmuotoa sivustosi on pyytänyt (esim. Display tai linkkiyksikkö). Erittelyssä näkyvät mainosmuodot, jotka olet määrittänyt sivustosi pyytämään.

Mainosasetuksistasi riippuen pyydetyn mainosmuodon kohdalla saattaa näkyä erityyppisiä mainoksia. Oletetaan esimerkiksi, että olet määrittänyt mainosyksikön pyytämään Display-mainoksia. Tällöin mainosyksikössä saatetaan näyttää erilaisia Display-mainoksia, kuten Animoituja kuvamainoksia tai HTML5-mainoksia. Näytetyt mainosaineistot ‑raportista näet tarkan erittelyn sivustollasi näytetyistä mainoksista.

Arvot

• Display
  • Linkkiyksikkö
  • In-Feed
  • In-Article
  • Muu