Hakumainokset

Ehdolliset tyylit – käytä useita hakumainostyylejä hakutulossivullasi

Kaikilla hakumainostyyleillä on oletustyyli. Kyseistä tyyliä käytetään sivuilla, joilla on käytössä siihen liittyvä tyylitunnus. Jos haluat kuitenkin käyttää oletustyylin sijasta jotakin muuta tyyliä, se onnistuu ehdollisten tyylien avulla.

Ehdollisten tyylien ansiosta voit käyttää hakutulossivuillasi eri tyylejä eri alustoilla ja yksittäisen sivun eri osissa. Voit esimerkiksi käyttää mainoksissasi eri tyylejä sen mukaan, näytetäänkö ne tietokoneella vai mobiililaitteilla.

Tyylisääntöjen avulla voit määrittää, milloin ehdollisia tyylejä käytetään. Voit luoda tyylisääntöjä eri alustoille (kuten tietokoneelle ja mobiililaitteelle) ja/tai eri mainossäilöille. Oletetaan, että haluat käyttää tyyliäsi (mobiilityyli1) silloin, kun mainossäilösi (afssäilö1) näytetään mobiililaitteella. Tällöin voit luoda seuraavanlaisen tyylisäännön: käytä tyyliä mobiilityyli1, jos alusta on mobiililaite ja säilön tunnus on afssäilö1.

Näin voit ottaa käyttöön ehdollisen tyylin

1. Kirjaudu AdSense-tilillesi.
  2. Klikkaa Hakumainokset ja sitten Hakumainostyylit.
  3. Klikkaa Muokkaa Muuta sen tyylin vierestä, jolle haluat lisätä sääntöjä.
  4. Klikkaa ehdollisen tyylin painiketta Conditional styles icon.
  5. Klikkaa Ehdolliset tyylit ‑paneelista + Lisää ehdollinen tyyli.
  6. Lisää ehdolliselle tyylille nimi.
  7. Luo tyylisääntö valitsemalla alusta ja lisäämällä (halutessasi) säilön tunnus.
    Vinkki: Jos haluat käyttää ehdollista tyyliäsi sivun kaikissa säilöissä (paitsi niissä, joihin on kohdistettu jonkin toisen ehdollisen tyylin tunnus), voit jättää säilön tunnuksen kentän tyhjäksi.
  8. Klikkaa Tallenna. Jos teit muutoksia tämän säännön tyyliin, sinua pyydetään valitsemaan myös tallennusvaihtoehto.

Ehdollisen tyylin tyylisäännön muokkaaminen

1. Kirjaudu AdSense-tilillesi.
  2. Klikkaa Hakumainokset ja sitten Hakumainostyylit.
  3. Klikkaa Muokkaa Muuta sen tyylin vierestä, jonka ehdollista tyyliä haluat muokata.
  4. Klikkaa ehdollisen tyylin painiketta Conditional styles icon.
  5. Etsi Ehdolliset tyylit ‑paneelista ehdollinen tyyli, jota haluat muokata.
  6. Klikkaa Lisää Lisää ja sitten Muokkaa.
  7. Tee tarvittavat muutokset tyylisääntöön.
  8. Klikkaa Tallenna.
  9. Vahvista klikkaamalla Tallenna.
    Huom. Kun päivität tyylisäännön, päivitys vaikuttaa heti kaikkiin Hakumainoksiin, joissa kyseistä tyyliä käytetään.

Ehdollisen tyylin poistaminen

1. Kirjaudu AdSense-tilillesi.
  2. Klikkaa Hakumainokset ja sitten Hakumainostyylit.
  3. Klikkaa Muokkaa Muuta sen tyylin vierestä, jonka ehdollisen tyylin haluat poistaa.
  4. Klikkaa ehdollisen tyylin painiketta Conditional styles icon.
  5. Etsi Ehdolliset tyylit ‑paneelista ehdollinen tyyli, jonka haluat poistaa.
  6. Klikkaa Lisää Lisää ja sitten Poista.
  7. Vahvista klikkaamalla Poista.
    Huom. Kun poistat tyylisäännön, poistaminen vaikuttaa heti kaikkiin Hakumainoksiin, joissa kyseistä tyyliä käytetään.