Vi anbefaler at du går til AdSense-siden din, der du finner personlig tilpasset informasjon om kontoen din som kan være nyttig for å lykkes med AdSense.

Annonseenheter

Opprett Multiplex-annonseenheter

Slik kan du opprette nye Multiplex-annonseenheter:

1. Logg på AdSense-kontoen din.
  2. Klikk på Annonser.
  3. Klikk på Etter annonseenhet.
  4. Velg Multiplex-annonser.
  5. Gi Multiplex-annonseenheten et navn.
  6. Velg en annonsestørrelse som passer til utformingen din, i Annonsestørrelse-delen.
    Merknader:
    • Vi anbefaler at du bruker en responsiv utforming. Med denne utformingen blir annonsene tilpasset bredden på beholderen og skjermstørrelsen (f.eks. på nettbrett, mobilenheter og datamaskiner). Bruk forhåndsvisningen for å se hvordan Multiplex-annonseenheten tilpasses ulike størrelser.
    • Når du bruker egendefinerte størrelser, anbefaler vi at du velger annonsestørrelser med et bredde/høyde-forhold på rundt 2:1 i horisontale utforminger og 1:2 i vertikale utforminger. I Multiplex-annonser fraråder vi deg å bruke tradisjonelle bannerannonsestørrelser, deriblant 728 x 90. Merk deg at verken høyden eller bredden på annonser med egendefinerte størrelser, kan overskride 1200 piksler, og at bare én dimensjon kan være større enn 600 piksler.
  7. Oppdater fargene og skrifttypene i Annonsestil-delen slik at de matcher stilen på nettstedet ditt.
  8. Klikk på Opprett.
  9. Kopier annonsekoden, og lim den inn i HTML-kildekoden til sidene på nettstedet.

Se resultatene du oppnår med Multiplex-annonser

Slik kan du spore inntektene du får fra Multiplex-annonser:

1. Gå til Rapporter-siden i AdSense.
  2. Opprett en rapport om annonseenheter, og legg til «Formatet det ble bedt om»-oversikten.