Ga naar Uw AdSense-pagina, waar u gepersonaliseerde informatie over uw account vindt om het maximale uit AdSense te halen.

Advertentieblokken

Een multiplex-advertentieblok maken

Zo kunt u een nieuw blok met multiplex-advertenties maken:

1. Log in op uw AdSense-account.
  2. Klik op Advertenties.
  3. Klik op Op advertentieblok.
  4. Selecteer Multiplex-advertenties.
  5. Geef het multiplex-advertentieblok een naam.
  6. Kies in het gedeelte Advertentiegrootte een advertentiegrootte die overeenkomt met uw lay-out.
    Opmerkingen:
    • We raden u aan een responsieve indeling te gebruiken. Hierbij verschilt de indeling, afhankelijk van de breedte van de container en de grootte van het scherm (bijv. op een mobiel apparaat, desktop of tablet). Gebruik het voorbeeld om te zien hoe uw multiplex-advertentieblok meeverandert met de grootte.
    • Als u een aangepaste grootte gebruikt, raden we u aan een advertentiegrootte te kiezen met een breedte-hoogteverhouding van 2:1 voor een horizontale indeling en 1:2 voor een verticale indeling. We raden u af traditionele banneradvertentiegrootten (zoals het formaat 728 x 90) te gebruiken voor multiplex-advertenties. Zowel de hoogte als de breedte van de aangepaste grootte mag niet groter zijn dan 1200 pixels en slechts één dimensie mag groter zijn dan 600 pixels.
  7. Update in het gedeelte Advertentiestijl de kleuren en lettertypen zodat deze overeenkomen met het uiterlijk van uw site.
  8. Klik op Maken.
  9. Kopieer en plak de advertentiecode in de HTML-broncode van de pagina's op uw site.

Bekijken hoe uw multiplex-advertenties presteren

Zo kunt u de opbrengst van uw multiplex-advertenties bijhouden:

1. Ga naar de pagina Rapporten in AdSense.
  2. Maak een rapport Advertentieblokken en voeg het overzicht Aangevraagde indeling toe.