Vi anbefaler at du går til AdSense-siden din, der du finner personlig tilpasset informasjon om kontoen din som kan være nyttig for å lykkes med AdSense.

Veiledning for kodeimplementering

Om AdSense-koden

AdSense-koden er HTML-kodebiten du plasserer på nettstedet ditt for å kunne bruke automatiske annonser og en rekke andre AdSense-funksjoner. Vi anbefaler at du plasserer AdSense-koden på alle sidene på nettstedet ditt for å få maksimalt utbytte av AdSense. Finn ut hvordan du henter AdSense-koden.

Tips: Bruker du WordPress? Få hjelp med å legge til AdSense-kode.

Begrensninger