Veiledning for kodeimplementering

Om AdSense-koden

«AdSense-koden» er navnet på HTML-kodebiten du plasserer på nettstedet ditt for å kunne bruke automatiske annonser og en rekke andre AdSense-funksjoner. Hvis du har brukt AdSense en stund, kjenner du kanskje til denne koden ut fra det tidligere navnet «automatisk annonsekode». Vi anbefaler at du plasserer AdSense-koden på alle sidene på nettstedet ditt for å få mest mulig ut av AdSense.

Her er et eksempel på koden for automatiske annonser:

<script data-ad-client="ca-pub-1234567890123456" async src="https://pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js"></script>

Bruker du WordPress? Få hjelp med å legge til AdSense-kode.

Begrensninger på automatiske annonser og annonseenhetskode

Du kan bruke AdSense-koden for å få automatiske annonser, men automatiske annonser fungerer nå med alle slags AdSense-annonseenhetskode.

Merk: Det er ikke sikkert at denne oppførselen fungerer som den skal for annonseenhetskode som brukes dynamisk, via en annonsetjener eller via et nettsted hos en vertspartner.