Betalingen

Uw primaire betaalmethode selecteren

Als u betalingen van AdSense wilt ontvangen, moet er een geldige primaire betaalmethode voor u zijn geregistreerd. Als u geen primaire betaalmethode heeft, kunt u:

Een bestaande betaalmethode tot uw primaire betaalmethode maken

1. Log in op uw AdSense-account.
  2. Klik op Betalingen.
  3. Klik op Betaalmethoden beheren.
  4. Zoek de betaalmethode die u tot uw primaire betaalmethode wilt maken.
  5. Klik onder de betaalmethode op Geen en selecteer Primair.
  6. Klik op Opslaan.