Kom ihåg att besöka Din AdSense-sida där du hittar anpassad information om ditt konto som hjälper dig att nå framgång med AdSense.

Uppgradera AdSense för YouTube-kontot som är länkat till din YouTube-kanal för att visa annonser på din egen webbplats

Om du är YouTube-partner och har ett AdSense för YouTube-konto som är länkat till din YouTube-kanal måste du ansöka om ett AdSense-konto om du även vill generera intäkter på din egen webbplats. Du behöver dock inte skapa ett nytt kontonummer, du kan bara ansöka om att utöka ditt AdSense för YouTube-konto till ett AdSense-konto med samma betalningsmottagare, förutsatt att du uppfyller kriterierna för att kunna visa annonser på dina egna webbplatser längst upp till vänster. Observera att AdSense-policyerna tillåter ett enda AdSense-konto per utgivare.

Tips! Om ditt AdSense för YouTube-konto redan har uppgraderats behöver du bara lägga till din webbplats på webbplatslistan. AdSense granskar webbplatsen och meddelar dig när den är klar att visa annonser. Om du inte ser sidan Webbplatser i ditt AdSense-konto måste du uppgradera AdSense för YouTube-kontot till ett AdSense-konto.

Uppgradera ditt AdSense för YouTube-konto

1. Gå till https://adsense.google.com/start/.
  2. Klicka på Kom igång.
  3. Logga in med det Google-konto som är kopplat till ditt AdSense för YouTube-konto.
  4. Klicka på Fortsätt.
  5. Ange webbadressen till den webbplats där du vill visa annonser. Läs mer om hur du anger din webbadress.

Om du vill lägga till din webbplats senare kan du lämna fältet tomt och välja Jag har ingen webbplats ännu.

6. Välj om du vill ha anpassad hjälp och tips på hur du förbättrar resultaten från AdSense.
    Vi rekommenderar att du väljer Ja så att vi kan hjälpa dig att få ut mer av AdSense. Du kan ändra dina kontaktinställningar senare.
  7. Klicka på Börja använda AdSense.
  8. Följ stegen nedan för att uppgradera ditt konto. Du kan följa stegen i valfri ordning.

När du har slutfört uppgifterna kontrollerar vi att de stämmer och att din webbplats följer programpolicyerna för AdSense. Vi skickar ett meddelande när ditt konto är aktiverat fullt ut. Detta tar vanligen några dagar men kan i vissa fall ta två till fyra veckor. Därefter kan du skapa annonser på din webbplats och börja generera intäkter. Om du redan har aktiverat automatiska annonser börjar det visas annonser på din webbplats.