AdMob, YouTube og Blogger

Med AdSense-kontoen som er knyttet sammen med YouTube-kanalen din, kan du vise annonser på nettstedet ditt

Hvis du har knyttet YouTube-kanalen din sammen med en godkjent AdSense-konto, kan du tjene penger på nettstedet ditt med AdSense. For å gjøre dette må du legge til nettstedet i listen din over nettsteder. AdSense gjennomgår så nettstedet og gir deg beskjed når du kan vise annonser der. Du kan deretter plassere annonser på nettstedet.

Hvis du har fått YouTube-kanalen din godkjent og med i YouTubes partnerprogram, men du ikke har noen godkjent AdSense-konto ennå, kan du lese om hvordan du kan konfigurere AdSense-kontoer for betalinger.