AdMob, YouTube og Blogger

Bruk AdSense-kontoen som er knyttet sammen med YouTube-kanalen din, til å vise annonser på nettstedet ditt

Hvis du er YouTube-partner, kan du bruke AdSense-kontoen som er knyttet sammen med YouTube-kanalen din, til å tjene penger på nettstedet ditt. Du trenger ikke å opprette noen ekstra AdSense-konto for å vise annonser på nettstedet. Vær oppmerksom på at bare én AdSense-konto er tillatt per publisist i henhold til AdSense-retningslinjene.

Tips: Hvis du har fått godkjent at YouTube-kanalen din kan bli en del av YouTubes partnerprogram, men du ikke har noen godkjent AdSense-konto ennå, kan du lese om hvordan du kan konfigurere betalinger via AdSense-kontoer.

Legg til nettstedet ditt i AdSense

Hvis du vil vise annonser på nettstedet ditt, må du legge det til i listen over nettsteder. AdSense gjennomgår så nettstedet og gir deg beskjed når du kan vise annonser der. Du kan så plassere annonser på nettstedet.

Tips: Hvis du vil legge til en Blogger-blogg, må du gå til Blogger-kontoen din og legge til nettstedet ditt i AdSense. Du kan finne ut mer om dette ved å lese om annonsering i blogger.