Vi lanserade nyligen Din AdSense-sida där du hittar anpassad information om ditt konto som hjälper dig att nå framgång med AdSense.

AdMob, YouTube och Blogger

Använd AdSense-kontot som är länkat till ditt Blogger-konto för att visa annonser på din egen webbplats

Om du har länkat din Blogger-kanal till ett godkänt AdSense-konto kan du använda AdSense för att generera intäkter på din egen webbplats. För att göra detta måste du lägga till webbplatsen i din webbplatslista. AdSense granskar din webbplats och meddelar dig när den är klar att visa annonser. Efter det kan du skapa annonser på din webbplats.

Om din blogg är kvalificerad för AdSense men du inte har registrerat dig ännu kan du läsa mer på Annonsera på din blogg.